Medicin.dk integreret i dit omsorgssystem?

Revisionsdato: 21.03.2017

Sådan får du information om medicin integreret i dit omsorgssystem: 

  

Hvordan ser integration med medicin.dk ud i omsorgssystemet? 

Her kan du se et eksempel på, hvordan integration mellem et omsorgssystem og medicin.dk kan se ud. Eksemplet er fra Aabenraa kommune, der bruger KMDcare:  

 

Screendump KMD 

Brugeren her "står på" Corodil. Hun klikker på fanen "DLI online" (blå pil)  

  

- og kommer direkte til Corodil på medicin.dk: 

  

Præparatbeskrivelse af Corodil 

  

  

Hvad siger brugerne? 

Brugerne, der i dag har købt integrationen, er rigtig glade for det. De giver udtryk for, at det effektiviserer arbejdsgange og højner patientsikkerheden: 

  

"At have medicin.dk integreret i vores dokumentationssystem sparer en del arbejdsgange og dermed tid. Samtidig øger det patientsikkerheden, da man med ét klik slår det præcise præparat op, man kommer ikke til at tage fejl af evt. enslydende handelsnavne."  

SOSU-assistent Vibeke Lange, hjemmeplejen Bygaden i Høje-Taastrup Kommune

  

"At have medicin.dk integreret i KMDcare er en kæmpe hjælp i hverdagen. Lad os sige, vi sparer ca. 5 sekunder pr. medicinopslag. Det bliver rigtig meget tid, vi sparer på den måde på årsbasis. 

Det gør helt klart arbejdsgangen lettere og hurtigere, når medicin.dk er integreret i KMDcare. Integration med medicin.dk er prisen værd og kan klart anbefales andre kommuner."  

SOSU-assistent og sagsbehandler for utilsigtede hændelser, Niels Holck Hauge, Tingager plejehjem i Faaborg-Midtfyn

  

Se liste over kommuner, der har tilkøbt integration med medicin.dk

  

KMD, CSC og Systematic - her er integration mulig 

Foreløbig samarbejder medicin.dk med KMD, CSC og Systematic, så har du et af de tre omsorgssystemer, så er det meget enkelt. Skriv til os, for at høre nærmere. Kontakt projektleder Tone M. Reersted på tmr@dli.dk eller tlf.: 39274488.