Om pro.medicin.dk-app

Revisionsdato: 23.09.2016

Hent pro.medicin.dk - præparaterne som app til Android, iPhone og iPad. App'en er gratis og kan hentes i Google Play eller App store eller ved at scanne QR-koderne nedenfor.  

  

Pro.medicin.dk-app'en er på fagsprog til fagfolk. Vil du hellere have app'en på almindeligt dansk, så kan du læse mere og gratis hente min.medicin.dk app'en her. 

  

App ikon 

  

QR-kode til at hente app'en til Android (minimum systemkrav er Android 2.2) 

  

QR-kode pro.medicin.dk app til android 

  

  

QR-kode til at hente app'en til iPhone (minimum systemkrav er iOS 6.1). 

  

QR-scanningskode til pro.medicin.dk præparaterne 2012 

  

  

Vær opmærksom på, at du skal hente store mængder data første gang, du downloader, så sørg for at gøre det et sted, hvor du har en god internetforbindelse. Læs mere under Praktiske detaljer nedenfor. 

  

Indhold
App'en indeholder information om alle præparater markedsført i Danmark inklusiv information om tilskud - og udleveringsregler. Informationen hentes fra pro.medicin.dk, som er lægemiddelinformation til fagfolk. 

  

Min visning 
Informationen er struktureret på samme måde som på hjemmesiden pro.medicin.dk. På app'en har du mulighed for selv at vælge, hvordan du ønsker lægemidlerne vist. Det gør du i funktionen "min visning". Du kan flytte rundt på afsnittene, så du fx altid får vist bivirkninger og indikationer øverst, hvis det er mest relevant for dig. Den visning du sætter op, vil gælde på alle præparater. 
 

Favoritsider
Hvis det typisk er de samme præparater, du henter information om, kan du gøre dem til dine favoritsider. Du gør en præparatbeskrivelse til en favorit på 1) iPhone ved at klikke på + i øvre højre hjørne, når du er inde på præparatbeskrivelsen. På 2) Android telefoner skal du klikke på menu-knappen, når du er på det præparat, du vil have som favorit og dernæst vælge "Føj til favoritter". Derefter kan du hente dine favoritsider frem igen ved at klikke på bogikonet helt til højre i søgefeltet. Bogikonet kommer først frem, når du har gemt din første favorit. 

  

Hvis du er i tvivl om, hvordan app'en virker, så besøg FAQ iPhone-brugere eller FAQ Android-brugere. FAQ findes både her på medicin.dk og i selve app'en. 

  

Pro.medicin.dk app iOS 7 

Eksempel på opslag, iOS 7 

  

  

Praktiske detaljer
Når du henter App'en, er den tom. Det betyder, at første gang du åbner den, skal den hente alle data. Da det er store mængder data, der skal hentes, vil det typisk tage 1-10 minutter afhængig af din forbindelses hastighed. Vi anbefaler derfor, at du henter data et sted, hvor du har en hurtig internetforbindelse. Når data er hentet, ligger de på din telefon og kan tilgås uden ventetid. 

  

Minimum systemkrav:  

Android: 2.2  

iOS: 6.1 

  

Opdatering
Hver 14. dag bliver informationen i medicin.dk opdateret i takt med Lægemiddelstyrelsens "Medicinpriser". I forbindelse med opdateringerne på medicin.dk, opdateres data i app'en automatisk. 

  

Hjælp 

Har du brug for hjælp, så prøv FAQ iPhone-brugereFAQ Android-brugere eller gå til app support