Nyt afsnit om hjælpestoffer på pro.medicin.dk

Publiceret: 10.09.2012

I september 2012 har vi igangsat en forenkling af afsnittet "Dispenseringsform" i præparatbeskrivelserne på pro.medicin.dk. Indtil nu har afsnittet indeholdt flere typer information bl.a. om dispenseringsformer og hjælpestoffer. Se eksempel for Gaviscon® her: 

  

Eksempel med gammel opstæning på Gaviscon 

  

Nyt afsnit om hjælpestoffer
Oplysninger om hjælpestoffer som fx konserveringsmidler, smag, farvestoffer, antioxidanter o.l. fjernes fra feltet "Dispenseringsform" og er nu sat ind i et separat afsnit om hjælpestoffer. Det nye afsnit, "Hjælpestoffer", er placeret, hvor afsnittet om farvestoffer hidtil har været (mellem "Indholdsstoffer" og "Tilskud"). Et afsnit om hjælpestoffer ser fx ud som her på Gaviscon®: 

  

Eksempel på det nye afsnit "hjælpestoffer" 

  

Overgangsperiode med dobbeltinformation
Det nye afsnit "Hjælpestoffer" er lanceret på alle præparater pr. 17. september 2012, men i en overgangsperiode, indtil processen er færdig, vil oplysningerne kunne fremgå både i afsnittet om "Dispenseringsform" og i afsnittet "Hjælpestoffer". Processen er omfattende, og det er derfor ikke muligt på nuværende tidspunkt, at estimere hvornår arbejdet forventes færdigt. 

 

Kontakt os på kontakt@medicin.dk, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.