MCT margarine

V06
 
 

Ernæringspræparat til anvendelse oralt. Specialprodukt, ikke-fuldgyldigt, indeholdende mellemkædede triglycerider (MCT), vand og vitamin A, D og E. 

Glutenfri og lactosefri. 

Anvendelsesområder

Fedtmalabsorption, kronisk pancreatitis, steatoré ved cystisk fibrose, intestinal lymfangiektasi, kronisk leversygdom, levercirrose og som ketogen diæt ved epilepsi. 

Dispenseringsform

Specialmargarine 


Ernæringsværdier pr. 100 ml:
energi: 2.960 kJ/720 kcal
protein: 0,0 g
kulhydrat: 0,0 g
fedt: 80,0 g/100% af energien 

fibre: 0 g. 

Doseringsforslag

Dosis skal bestemmes af en læge eller diætist. Dosis er afhængig af alder, vægt og sygdomstilstand. Til voksne ofte 30-50 g. Dagsdosis bør fordeles jævnt over dagens måltider. Egnet som "smør" på brød, til "smørsovs", til bagning og til stegning.  

Egenskaber, håndtering og holdbarhed

Opbevares mørkt og køligt ved 6-8º C. Uåbnede pakninger er holdbare indtil den påstemplede dato. Åbnede pakninger er holdbare 1 måned i køleskab. Kan fryses.  

Indholdsstoffer

Firma

Pakninger, priser, tilskud og udlevering

Ved lægeordination på særlig ordinationsblanket gives 60% tilskud fra sygesikringen.


specialmargarine, 250 g

 
 

Revisionsdato

2014-01-16. Priserne er dog gældende pr. mandag den 20. maj 2019
Der kan forekomme forskelle mellem præparatbeskrivelsen og oplysningerne i produktresumeet og/eller indlægssedlen. Det skyldes, at pro.medicin.dk kan have suppleret Lægemiddelstyrelsens og producentens præparatinformationer med andre kilder. Pro.medicin.dk har det fulde ansvar for præparatbeskrivelserne.
Gå til toppen af siden...