International Forum - se film fra konferencen

Publiceret: 23.05.2023

 

Den 15.-17. maj 2023, blev "International Forum on Quality and Safety in Healthcare" afholdt i Bella Centeret i København - og Medicin.dk var med.
Se en lille stemningsfilm fra standen vi havde sammen med Trifork og FMB her: 

 

 

Danmark helt i front - og nye partnerskaber på vej 

"I Danmark er vi internationalt førende i digitalisering og formidling af lægemiddelinformation, fordi vi, gennem et tillidsfuldt og tæt samarbejde på tværs af organisationer og it-systemer, formår at skabe brugervenlige løsninger til gavn for patienterne. Derfor er det naturligt, at vi også deler vores indsigt på området med andre, der er drevet af ambitionen om klinisk kvalitet og patientsikkerhed" forklarer direktør Henrik Villadsen om Medicin.dks deltagelse på standen, og han fortsætter:  

 

"På konferencen blev vi desuden inspireret af andre innovative løsninger fra nogle af verdens førende sundhedssystemer og it-leverandører. Det har allerede nu skabt grobund for nye samarbejdsinitiativer og partnerskaber, så vi er rigtig godt tilfredse".  

 

Privat-offentligt samarbejde om Fælles MedicinBeslutningsstøtte (FMB) 

Medicin.dk var især på konferencen for at videndele om samarbejdet om Fælles MedicinBeslutningsstøtte, som vi har udviklet for Danske Regioner i samarbejde med Trifork og FMB.  

 

Hør Direktør, Henrik Villadsen fra Medicin.dk, Business Unit Manager, Michael Jensen fra Trifork og Fællesregional Systemadministrator, Gitte Borup fra FMB fortælle om samarbejdet her 

 

 

Hvad er Fælles MedicinBeslutningsstøtte (FMB)? 

Fælles MedicinBeslutningsstøtte er et system, hvor data om patienten fra patientjournalen "kommunikerer" med informationen i Medicin.dk, for på den måde at mindske risikoen for ordinationsfejl og øge patientsikkerheden! 

 

Lær om FMB i den lille film her: 

 

 

International Forum afholdes hvert år i forskellige storbyer - i 2024 foregår konferencen i London.  

 

Bag konferencen står Institute for Healthcare Improvement og British Medical Journal (BMJ).