International Forum på vej til København...

Publiceret: 25.01.2023

 

"International Forum on Quality and Safety in Healthcare" afholdes i år den 15.-17. maj 2023 - og denne gang foregår konferencen i Bella Center i København

 

Medicin.dk deltager både i selve konferencen og med en stand, hvor vi deler erfaringer om bl.a. digitalisering og brugervenlig lægemiddelinformation.  

 

internationalforumstor 

 

Danmark helt i front 

"I Danmark er vi internationalt førende i digitalisering og formidling af lægemiddelinformation, fordi vi, gennem et tllidsfuldt og tæt samarbejde på tværs af organisationer og it-systemer, formår at skabe brugervenlige løsninger til gavn for patienterne" siger Henrik Villadsen, Direktør for Medicin.dk. "Derfor er det naturligt, at vi deler vores indsigt på området med andre, der er drevet af ambitionen om klinisk kvalitet og patientsikkerhed", forklarer han.  

 

"Samtidig er konferencen et sted, hvor vi selv kan lade os inspirere af innovative løsninger fra nogle af verdens førende sundhedssystemer og it-leverandører. Jeg er sikker på, at det vil skabe grobund for nye samarbejdsinitiativer og partnerskaber. Så vi glæder os!", siger Henrik Villadsen.  

 

Om International Forum on Quality and Safety in Healthcare 

Konferencen afholdes hvert år i forskellige storbyer - og i 2023 er turen kommet til København. Bag konferencen står Institute for Healthcare Improvement og British Medical Journal (BMJ). 

 

Læs mere om konferencen her