Knap 100 studerende lærte om Medicin.dk

Publiceret: 11.06.2023

 

Den 9. juni var Medicin.dks lokaler fyldt med sundhedsfaglige studerende fra de fem uddannelser, som Medicin.dks kernebrugere kommer fra.  

 

I alt knap 100 farmaceutstuderende, lægestuderende, sygeplejerskestuderende, farmakonomelever og social- og sundhedsassistentelever havde taget turen til Life Science Huset i København for at bruge ½ dag på at lære Medicin.dk bedre at kende. 

 

Forskellige fagligheder, men alle brugere af pro.medicin 

"Det er en ære for os, at så mange studerende og kommende stor-brugere af Medicin.dk vil bruge ½ dag på at få større indblik i Medicin.dk" siger Tone Marstrand, som er teamleder og kommunikationsansvarlig på Medicin.dk. "Som vi siger herinde, så er sundhedssektoren ét stort gruppearbejde, derfor var det også en særlig glæde, at vi år kunne samle studerende og elever på tværs af alle pro.medicins fem kerne-målgrupper". 

 

Se en kort film fra dagen her

 

 

Flere events på vej 

Den 26. september gentager Medicin.dk eventet (du kan se program fra 9. juni her) og denne gang bliver mødet for alle brugere af Medicin.dk - også de færdiguddannede. Vi kalder det "Bliv superbruger af Medicin.dk". Tilmelding åbner efter sommerferien. 

 

Vi tilbyder også en onlineversion af mødet, senere på efteråret.  

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være sikker på at blive orienteret om kommende møder. 

 

Tak til alle jer der deltog og som har sendt os feedback her bagefter! 

 

Venlig hilsen  

Medicin.dk