Tips til pro.medicin.dk

Revisionsdato: 20.04.2018

Indholdsfortegnelsen er en kvikmenu 

På de fleste sider på pro.medicin.dk er en indholdsfortegnelse øverst på siden (se blå pil nedenfor). Emnerne står alfabetisk. Når ordene i menuen er blå, er de klikbare, og du kan med et enkelt klik, komme til præcis det emne du ønsker - du behøver altså ikke scrolle ned i bunden af siden. Er ordet i indholdsfortegnelsen gråt, betyder det, at der ikke er information om netop dét emne i teksten. 

 

Er teksten for svær at læse? 

Er du ikke fagperson, så anbefaler vi dig at bruge min.medicin.dk i stedet for pro.medicin.dk. Min.medicin.dk er en "oversættelse" af pro.medicin.dk, og sproget er helt almindeligt dansk - uden brug af fagtermer. Hvis du er nyuddannet, eller under uddannelse, inden for sundhedssektoren, og derfor ikke helt er tryg ved fagtermerne endnu, kan det være en god hjælp for dig at skifte frem og tilbage mellem pro.medicin.dk og min.medicin.dk. Det kan du gøre med et enkelt klik: 

 

Ét klik fra pro til min 

Der er kun et klik fra en beskrivelse af et lægemiddel på pro.medicin.dk til samme beskrivelse på min.medicin.dk. Linket er placeret lige under kvikmenuen (sorte pile). 

 

Send eller udskriv lægemiddelinformation til patienten 

Hvis du gerne vil orientere en patient/borger om hans eller hendes medicin, kan du (som nævnt ovenfor) gå på min.medicin.dk med et enkelt klik. Herfra kan du printe en læsevenlig version af præparatbeskrivelsen til patienten. Du kan også klikke på "send"-ikonet, indtaste patientens mailadresse og sende informationen direkte til patientens indbakke. Send- og printikonerne er placeret i øvre højre hjørne på både pro.medicin.dk og min.medicin.dk (røde pile). 

 

Panodil screendump 

 

 

Flere søgeresultater 

Vil du have flere resultater, når du søger på pro.medicin.dk? Hvis du vælger et søgeord fra "drop down menuen", får du kun vist den specifikke side, du har søgt på. Men hvis du i stedet klikker på "Enter", når du har skrevet dit søgeord (eller dele af det), får du vist ALLE resultater indenfor det område, du har søgt på. Resultaterne bliver vist i kategorier i bokse øverst (blå pil nedenfor). Så, næste gang du ikke finder det, du søger i "drop-down-menuen", så prøv at klikke enter. 

 

 

Eksempel, hvor du skriver "Smerter" i søgefeltet og klikker "Enter": 

 

Søgefunktion pro.medicin.dk 

Læs også medicin.dk's FAQ.  

 

Du er velkommen til at skrive til kontakt@medicin.dk, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.