Medicin.dk services

Revisionsdato: 12.08.2021

Eksisterende Medicin.dk services:  

 

Medicin.dk Webservices eller Medicin.dk Integration 

Med Medicin.dk Webservices eller Medicin.dk Integration (dybdelinks) kan du med et enkelt klik fra borgerens medicinliste i jeres system komme direkte til information om det specifikke lægemiddel i medicin.dk (Professionel eller Borger). Kontakt Tone på tmr@medicin.dk for at høre mere om webservice og få tilsendt specifikation. Vær opmærksom på, at konsekvent dybdelinking kræver en aftale med Medicin.dk. 

 

Lige nu er integrationen tilgængelig i brugergrænsefladen i disse større systemer: KMD Nexus (KMD), Columna Cura (Systematic), VITAE Suite (DXC.technology), EG Sensum Bosted (EG data). Dertil kommer en lang række andre systemer af varierende størrelse og udbredelse. Læs mere om integration med Medicin.dk

 

Fælles MedicinBeslutningsstøtte (FMB) 

Medicin.dk indgik i 2018 softwarevirksomheden Trifork om at levere beslutningsstøtte ved ordination til læger. Systemet er idag integrereret på en lang række sygehuse og vil i slutningen af 2022 være rullet ud i almen praksis i hele Danmark. Mere information om FMB er på vej. 

 

Medicin.dk - apps 

Medicin.dk står bag fire apps: Pro.medicin.dk, Min.medicin.dk, Pro.medicin.dk - Antibiotika og Indlægssedler. Læs mere om de fire apps og hent dem gratis

 

APK-filer 

APK-filer er containere til applikationer, der kan indeholde data til Android apps. De kaldes også Android pakkefiler. Du kan fx bruge dem, hvis du ønsker at udrulle eller opdatere pro.medicin.dk eller min.medicin.dk appen på en lang række android devices samtidig, uden at hver enkelt bruger af devicet skal opdatere. Læs mere om APK-filer.  

 

SPCUpToDate 

SPCUpToDate er et værktøj der løbende overvåger ændringer og opdateringer i SPC'er. SPC er det engelske udtryk for produktresume, som er det juridiske dokument et lægemiddel godkendes på baggrund af. Læs mere om SPCUpToDate.  

 

For medicinvirksomheder: Understøttende informationsmateriale på Medicin.dk Indlægssedler. 

Medicinvirksomheder kan efter aftale få placeret understøttende informationsmateriale på de sider, hvor virksomhedens indlægssedler præsenteres. Det kan fx være film, 3D fotos mv. Læs mere om at lægge film og fotos på indlægssedler.dk 

 

Medicin.dk - MockUpload 

MockUpload.dk er et website, hvor medicinvirksomheder kan uploade pdf-MockUps til lægemiddelpakninger. Når pdf'en er uploaded bearbejdes den til et 3D perspektivbillede. Billedet vil derefter blive præsenteret på indlægssedler.dk (se fx Pantoprazol KRKA) og de vil blive brugt i Apotekerforeningens app Apoteket. På længere sigt skal billederne også bruges andre steder i sundhedssektoren ved håndtering og administration, fx på plejehjem og i hjemmeplejen. Mere information om Mockupload er på vej. Kontakt Tone på tmr@medicin.dk, hvis du vil vide mere. 

 

Skal vi samarbejde?  

Kontakt Tone på tmr@medicin.dk, hvis du har en ide til samarbejde, eller hvis du brug for data om medicin.