Fyraftensmøde om smertebehandling i almen praksis

Revisionsdato: 14.10.2022

Praktiserende læger og praksispersonale inviteres til gratis fyraftensmøde i Life Science Huset, Lersø Parkallé 101, 2100 København Ø, onsdag den 26. oktober 2022 kl. 16.30-18. Tilmelding senest 20. oktober. 

 

Kom og bliv opdateret på det paradigmeskift, der er sket - og fortsat er under udvikling - i behandlingen af kroniske smerter.  

 

Program:  

16.30- 16.35 Velkommen
V. Henrik Villadsen, direktør for Medicin.dk, speciallæge i kardiologi 

 

16.35 - 17.10 Update på kroniske smerter
Et oprids af den nyeste forståelse af smerter og baggrunden for de nye smertediagnoser. Hvad betyder behandlerens grundbehov for at hjælpe, for den måde vi behandler den kroniske smertepatient? Og hvad betyder de ord, vi - som sundhedsautoriteter - bruger, for patientens oplevelse af smerte?
Undervejs præsenteres konkrete modeller og værktøjer til at forstå og intervenere i forhold til den kroniske smertepatient. 

V. Laila Bendix, læge, ph.d., terapeut og ansat ved Smertecenter Syd, Odense Universitetshospital 

 

17.10 - 17.25 Pause - med tapas fra Life Science Husets gode køkken 

 

17.25- 18 Erfaringer fra almen praksis
Praktiske erfaringer med behandling af kroniske smerter i almen praksis. Hvordan organiserer vi os mest effektivt? Og hvordan kan praksispersonalets kompetencer komme i spil i forhold til denne patientgruppe? Tips til konkrete tiltag og guidelines på området, som er lige til at tage i brug hjemme i egen praksis  

V. Gitte Krogh Madsen, praktiserende læge i Roskilde 

 

Tilmeld dig her senest 20. oktober (NB! Vær opmærksom på, at du ikke modtager en bekræftelsesmail ved tilmelding, du registreres blot i vores system).  

Mødet er gratis og afholdes i Life Science Huset, Lersø Parkallé 101, 2100 Kbh Ø. Det er også muligt at deltage virtuelt.