Om pro.medicin.dk-app

Revisionsdato: 07.03.2023

Hent Medicin.dk's app til sundhedsprofessionelle (pro.medicin.dk) i Google Play eller App store eller ved at scanne QR-koderne nedenfor.  

 

App til patienten? 

Appen findes både i en version på fagsprog til fagfolk og på almindeligt dansk til borgere. Vil du hellere have appen på almindeligt dansk, så kan du læse mere og hente appen her

 

Poster om app til borgere - hæng den fx i venteværelset eller i ambulatoriet: Min.medicin App poster

 

App Ikon Pro 

 

QR-kode til at hente app'en til Android 

(minimum systemkrav er Android 2.2) 

 

QR-kode pro.medicin.dk app til android 

 

QR-kode til at hente appen til iPhone 

(minimum systemkrav er iOS 6.1). 

 

QR-scanningskode til pro.medicin.dk præparaterne 2012 

 

 

Vær opmærksom på, at du skal hente store mængder data første gang, du downloader, så sørg for at gøre det et sted, hvor du har en god internetforbindelse. Læs mere under Praktiske detaljer nedenfor. 

 

Forskel på app og website
Appen indeholder udelukkende præparatinformation fra pro.medicin.dk inklusiv information om tilskud - og udleveringsregler. Appen indeholder ikke film og fotos og fx lægemiddelgrupper og behandlingsområder. Har du brug for film og fotos, skal du bruge websitet, som du også kan tilgå fra mobil eller tablet. Det kræver naturligvis, at du har netforbindelse. Bruger du appen, kan den tilgås uden netforbindelse, når først data er hentet ned på telefonen. 

 

Vælg din visning på appen
På appen har du mulighed for selv at vælge, hvordan du ønsker lægemidlerne vist. Gå ind på et præparat og klik på "Min visning" nederst (vist med et værktøjs-ikon). Du kan flytte rundt på afsnittene, så du fx altid får vist "Bivirkninger" og "Indikationer" øverst, hvis det er mest relevant for dig. Du kan også fjerne de afsnit, du ikke har brug for. Den visning du sætter op, vil gælde på alle præparater.  

 

Mine favoritsider (bogmærker)
Hvis det typisk er de samme præparater, du henter information om, kan du gøre dem til dine favoritter. Du gør en præparatbeskrivelse til en favorit på 1) iPhone ved at klikke på + i øvre højre hjørne, når du er inde på præparatbeskrivelsen. På 2) Android telefoner skal du klikke på menu-knappen, når du er på det præparat, du vil have som favorit og dernæst vælge "Føj til favoritter". Derefter kan du hente dine favoritsider frem igen ved at klikke på bogikonet helt til højre i søgefeltet. Bogikonet kommer først frem, når du har gemt din første favorit. 

 

Hvis du er i tvivl om, hvordan app'en virker, så besøg FAQ iPhone-brugere eller FAQ Android-brugere.  

 

Pro app visning af Panodil 

Eksempel på opslag 

 

 

Praktiske detaljer
Når du henter appen, er den tom. Det betyder, at første gang du åbner den, skal den hente alle data. Da det er store mængder data, der skal hentes, vil det typisk tage 1-10 minutter afhængig af din forbindelses hastighed. Vi anbefaler derfor, at du henter data et sted, hvor du har en hurtig internetforbindelse. Når data er hentet, ligger de på din telefon og kan tilgås uden netforbindelse og uden ventetid. 

 

Minimum systemkrav: 

Android: 2.2  

iOS: 6.1 

 

Opdatering
Hver 14. dag bliver informationen i medicin.dk opdateret i takt med Lægemiddelstyrelsens Medicinpriser. I forbindelse med opdateringerne på medicin.dk, opdateres data i appen automatisk. 

 

Hjælp 

Har du brug for hjælp, så prøv FAQ iPhone-brugere, FAQ Android-brugere eller gå til app support